Tolong! Coach Sha berada di persimpangan jalan.

From my ‘selamba’ sister, Nick Izura:

“Salam my dear Coach,
Hehehehe. Belum cerita dah sengih dulu. You know what, I notice since a few months back, Amer keep on saying “Coach Sha”. And I still remember, I asked him, who is Coach Sha? what is Coach Sha? And he point his finger …but I dont get the message.

He always lah… make us kena fikir and fikir… macam dulu dia sebut…”ebuk…ebuk” bila on the road lalu dekat bangunan, dah lama , baru lah kitorang notice…bila dia tengok signboard Panasonic, dia cakap itu Facebook. Ada similar kan. Hahaha. Dia mana tahu membaca. Ala-ala apply semiotic je lah thru the sign.

And its the similar things la nih. yang pasal Coach Sha. Dah lama dia duk sebut Coach Sha, and we just think maybe lah dia dengar our conversation mention ur name or whatnot…heheheh (seems like kitorang cakap pasal Coach Sha hari2 pulak).

Sampai lah 3 hari lepas, I went to Guardian Pharmacy, my hubby and Amer wait in the car…and bila dah siap beli masuk dalam kereta, Joe cakap… “tahu dok gapo dio sebenarnya Coach Sha?”

Coach Sha itu adalah banner di simpang jalan. KAKAKAKAKAKKAKA.

Kenapa macam tu? Remember masa ESB kat Pusat Minda? Kitorang berdua turun …park kereta kat tepi simpang traffic light Jerteh and snap the picture of the banner…ESB Banner tu. Yang strugle upload dalam Facebook??? Remember now rite.

Dia ingat Coach Sha adalah banner di simpang jalan. Sebab itu lah bila sampai kat simpang2, ada banner2..dia akan sebut Coach Sha.

Subhanallah! Padahal time tu … end last year ke…early this year? Amer that time tak bercakap banyak nak compare dengan sekarang macam berteh and popcornn.

So…. misi selesai!!!! Hahahahah”

Thanks Amer🙂

I’m proud to be a banner!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s